SCUFUNDARI

Pasiunea ta este inotul? Iti doresti sa cunosti misterele marilor? Turism Extrem te duce exact acolo unde iti doresti. Iti place sa te scufunzi si sa inoti sub apa? Atunci trebuie neaparat sa urmezi un curs de scufundari. La scufundari ai sansa descoperirii unui intreg univers nou, al lacurilor, al florei si faunei marine. Vei primi cea mai buna pregatire de scafandru si brevetul international de scufundator NAUI sau SSI.

Cu acest brevet vei putea face scufundari la orice baza de scufundare din lume si vei beneficia de reduceri la inchirierea unui echipament de scufundare sau incarcarea buteliilor cu aer.

Pentru a practica scufundari, intai trebuie sa fi convins ca esti intr-o forma medicala si fizica excelenta. Instructorul nostru, iti va explica din ce este compus un echipament de scufundare si cum se foloseste. Primele tale lectii vor fi teoretice. Vei invata principiile fizicii ce guverneaza lumea subacvatica. Urmatoarele lectii vor fi practice, vei face scufundari in bazin si in mare.

Asculta cu mare atentie toate indicatiile, si invata semnele de comunicare sub apa, acestea iti vor fi utile atunci cand vei fi in adancuri si nu vei mai putea vorbi, ci doar comunica prin semne. Va intrebati cu totii cum si unde o sa faceti scufundari vara asta la mare. Turism Extrem se ocupa de asta! Marea Neagra ne ofera multe surprize, iar scufundarile se vor face in Eforie Sud la Capul Turcului.


Momentan nu sunt servicii din aceasta categorie.