PARAPANTA

Parapantismul este de multe ori privit ca un sport mai riscant decât este în realitate. Ca sa putem fi in siguranta avem nevoie de pregatire si instructiebine puse la punct. Echipamentul de parapantism este foarte bine construit și dacă este folosit cu grijă nu va ceda niciodată.

Zborul este facut intotdeauna in functie de starea vremii pt a nu intampina neplaceri. O parapanta are minim 30 de suspante conectate la coloane si fiecare este atat de rezistenta incat poate sustine greutatea pilotului si respectiv a pasagerului, lucru care face acest sport unul foarte sigur.

Parapantismul este un sport extrem, sigur si plin de adrenalina. Pilotii nostri sunt profesionisti si exclud orice risc.

Zbor Tandem cu Parapanta

Zborul cu parapanta in tandem este forma cea mai simpla de a incerca pentru prima data zborul si senzatiile acestuia.

Parapanta tandem este o parapanta cu 2 locuri (pilot si pasager), special conceputa pentru zborul in tandem. Pilotul si pasagerul au fiecare propriul sistem de asigurare. Pasagerul va sta prins de hamul parapantei in fata instructorului.

Pentru zborul in tandem nu sunt restrictii de varsta, inaltime sau greutate. De la copii pana la bunici, oricine se poate bucura experimenta placerea zborului. Minoriii au nevoie de acordul unuia dintre parinti. Nu este necesara nici un fel de experienta anterioara ci doar respectarea instructiunilor date de instructor.

Cum ne luam zborul?

Decolarea se face doar printr-o usoara alergare, urmarind instructiunile pilotului.

Peste doar cativa pasi, parapanta se va inalta usor (nu exista senzatia de salt in gol, ca la parasuta). Urmeaza apoi zborul, pasagerul sta comod si relaxat admirand peisaje uimitoare, cu mainile libere, putand sa faca fotografii sau sa filmeze. Pentru cei curiosi, seleta (scaunul) parapantei este foarte confortabila, spre deosebire de un ham obisnuit.

Aterizarea va fi la fel de usoara ca si decolarea, este nevoie iarasi de o alergare usoara, de cativa metri.

Pentru siguranta dumneavoastra trebuie sa purtati bocanci sau pantofi sport care sa tina glezna fixa si o geaca de vant!

Zborurile tandem se efectueaza in fiecare zi de pe Vf. Bunloc – Brasov (1200m) in functie de conditiile meteo. Locul de intalnire este in parcarea Telescaunului Bunloc (Strada Bunloc nr 185) sau la casa de bilete.

Zborul Clasic:

Este cel mai popular zbor in tandem pe care vi-l recomandam pentru a incerca pentru prima data parapanta. Perioada efectuarii: tot anul de pe Vf Bunloc (Luni -Duminica) si din Noiembrie pana in luna Martie de pe Varful Postavaru

Afiseaza:
Sortare dupa:

Parapanta Bunloc (Brasov)

Decolare de pe Vf Bunloc (1200m), tot anul (Ianuarie-Decembrie), durata: 10-15 minute.Filmarea si Po..

64.00€ Fara TVA: 64.00€

Parapanta Poiana Brasov

Decolare de pe Vf Postavaru – Poiana Brasov (1800m), doar sezonul de Iarna (Noiembrie-Martie), durat..

85.00€ Fara TVA: 85.00€