OFFROAD

Off-road-ul reprezinta pentru cei mai multi o buna varianta de evadare din cotidian. Pilotul si copilotul intr-o etapa de off-road trebuie sa parcurga la prima vedere un traseu extrem, unde de cele mai multe ori troliul este cel mai bun prieten. Este o continua lupta in ceea ce priveste depasirea de sine in conditii limita. Recomandam vizionarea filmarilor care ne stau la dispozitie pe internet.

Si aici ca si la celelalte sporturi avem nevoie de instructaj, echipament foarte bine pus la punct, odata recpectate toate conditiile si off-road-ul este un sport extrem dar sigur.

Cateva secrete …

Off-road-ul presupune stapanirea catorva tehnici importante care trebuie respectate intrucat este un sport extrem destul de periculos. Daca observati o portiune cu mult noroi, cel mai bine ar fi sa evitati zona daca nu va inspira incredere, incercati sa o treceti pe jos la pas , verificand-o inainte cu atentie. In caz ca vedeti urme nu inseamna neparat ca este in regula sa le incercati. Uneori e bine sa treceti peste urme daca masina este suficient de inalta.

Alteori este mai bine sa treceti cu o roata pe urma si cealalta pe mijloc daca nu exista spatiu in lateral. Ideal ar fi cu o roata pe mijloc si una in exteriorul urmelor, daca este suficient spatiu. ideal este sa treceti peste o zona noroioasa cu reductorul cuplat, in viteza a 2-a sau chiar a 3-a.

In viteza 1-a poate sa fie prea mult cuplu si sa patineze daca se pierde aderenta, miscati de volan stanga-dreapta (maxim 90 de grade), pneurile pot gasi astfel ceva aderenta pe lateral. Daca nu mai exista aderenta, opriti usor fara frana.Nu incercati sa accelerati, e inutil: rotile vor sapa mai adanc si va fi si mai greu de iesit. Solutia: marsarier usor sau trusa de sculele din dotare.

Pentru grupuri mai mari de 10 persoane putem face reduceri in functie de trasee si activitati, iar pentru grupuri mai mici de 3 persoane trimiteti-ne o cerere de oferta.


Afiseaza:
Sortare dupa:

Off Road 1 zi

transport dus-intors + auto off-roadpilotaj auto in off-roadpicnic in munti + 1 cina + 1 mic dejunzb..

250.00€ Fara TVA: 250.00€

Off Road 2 zile

transport dus-intors + auto off-roadpilotaj auto in off-roadpicnic in munti + 1 cina + 1 mic dejunzb..

350.00€ Fara TVA: 350.00€

Off Road 3 zile

transport dus-intors + auto off-roadpilotaj auto in off-roadpicnic in munti + 2 cina + 2 mic dejunzb..

450.00€ Fara TVA: 450.00€