About Us

TURISM EXTREM este un concept nou de turism pe care il promovam si il dezvoltam in permanenta. Este TURISMUL dus pana la limita din adancul marii pana in inaltul cerului sau de pe marginea prapastiei pana in desert. Este un concept de TURISM care practicat ne dezvolta atat capacitatile motrice cat si cele intelectuale prin necesitatea adaptarii si acumularii permanente de adrenalina si experiente noi . Este un concept care poate deveni un mod de viata pentru orice persoana activa.

TURISM EXTREM ne propune de fapt in locul vacantelor plictisitoare de la mare sau munte in care mergi cu familia si/sau prietenii, vizitezi pietre, muzee, cimitire si alte obiective de interes turistic, vacante in care sa ne relaxam activ. Vacante mai scurte mai dese si intense. Vacante din care ne vom intoarce incarcati de energie, incarcati cu visuri sperante si chef de viata. Vacante care ne vor da aripi la propriu.

TURISM EXTREM este si locul in care vei intalni oameni care sunt ca tine. Oameni care au aceleasi pasiuni , aceleasi idealuri, aceleasi asteptari. Este punctul de plecare in legarea de prietenii pe viata. In TURISM EXTREM nu exista ideea de individual sau personal sau orice e similar. In TURISM EXTREM exista doar sintagmele : “unul pentru toti si toti pentru unul “ , plecam toti ne intoarcem toti” , “ nu e nimeni mai presus , mai destept, mai bun decat altii din grup “, “ nu exista slabi si puternici , buni sau rai, destepti sau prosti “

SCOALA DE TURISM EXTREM Pentru cei care sunt pasionati de domeniu, care vor in weekend-uri si nu numai sa devina Ghizi de TURISM EXTREM, organizam scoala de ghizi specializata in turism extrem. Scoala functioneaza in paralel cu toate actiunile si activitatile noastre si este structurata in asa fel incat sa poata participa oricine. Cursurile si aplicatiile practice se vor desfasura doar in weekend-uri si in cursul saptamanii in functie de programul cursantilor. Cateva exemple de cursuri in cadrul scolii de TURISM EXTREM sunt : ski & snowboard extrem, alpinism, parasutism, parapantism, scufundari, cursuri prim ajutor etc.